Et godt samarbejde
skabes gennem god dialog.

BRANDGRUPPEN ApS er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i brandrådgivning. BRANDGRUPPEN yder gennemtænkt og god brandrådgivning til byggeprojekter i alle brandklasser og i hele Danmark.

BRANDGRUPPEN blev stiftet d. 1. juli 2021 og ejes af Thomas Schleidt Neuks og Nicholas Lavard Brogaard, som begge har mange års bred erfaring inden for brandrådgivning fra tidligere ansættelser i større ingeniørhuse. Både Thomas og Nicholas er certificeret til højeste brandklasse tredjepartskontrol.  

I BRANDGRUPPEN arbejder vi udelukkende med brandrådgivning og derfor er det naturligt, at vi altid bestræber os på at være blandt de bedste rådgivende specialister på området. For os er det allervigtigste, at der indtænkes værdiskabende løsninger for vores kunder i alle projekter. Det gør BRANDGRUPPEN til dit naturlige førstevalg, når du har brug for kompetent og løsningsorienteret brandrådgiver. 

BRANDGRUPPEN er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI og arbejder ud fra FRI’s regler for god rådgiverskik.

BRANDGRUPPEN arbejder efter følgende forretningsbetingelser medmindre andet aftales.

Thomas Schleidt Neuks:

Thomas er certificeret brandrådgiver til alle brandklasser og tredjepartskontrol.

Thomas er uddannet akademiingeniør i konstruktioner (DTU) og har en Master i Brandsikkerhed fra DTU.

Thomas har arbejdet som brandrådgiver siden 2002, først i Rambøll og senest hos COWI hvor han både var brandrådgiver og udviklingschef. Thomas har stor erfaring inden for brandrådgivning både i ind- og udland. Udover dybdegående erfaring som brandrådgiver, har Thomas gennem tiden også været afdelingsleder for henholdsvis Rambølls og COWIs brandafdelinger.

Direkte: 29 40 75 71

E-mail: tsn@brandgruppen.dk

Nicholas Lavard Brogaard:

Nicholas er certificeret brandrådgiver til alle brandklasser og tredjepartskontrol.

Nicholas er uddannet civilingeniør i byggeteknologi (DTU) med speciale i brand. Derudover har Nicholas løbende gennemført relevant efteruddannelse inden for brand – blandt andet med kurser fra Master i Brand uddannelsen på DTU, samt kurser i udlandet. Derudover har Nicholas også gennemført CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse ved DBI.

Nicholas har arbejdet som brandrådgiver siden 2014, først hos DBI og senest hos COWI. Gennem virket som brandrådgiver på utallige og forskelligartede projekter, har Nicholas opnået en bred viden og erfaring, som danner grundlaget for en kvalificeret, kompetent og pragmatisk brandrådgivning.

Direkte: 25 80 10 46

E-mail: nlb@brandgruppen.dk

Brug for brandrådgivning?

Vores mål er, at BRANDGRUPPEN bliver dit naturlige førstevalg, når du har brug for en erfaren, kompetent og løsningsorienteret brandrådgiver(e). For os er det allervigtigste, at der indtænkes værdiskabende og brandsikre løsninger for vores kunder i alle projekter.