Et godt samarbejde
skabes gennem god dialog.

BRANDGRUPPEN ApS er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i brandrådgivning. BRANDGRUPPEN yder gennemtænkt og god brandrådgivning til byggeprojekter i alle brandklasser og i hele Danmark.

BRANDGRUPPEN

blev stiftet d. 1. juli 2021 af Thomas Schleidt Neuks, Nicholas Lavard Brogaard og Allan Anton Hansen, som alle har mange års bred erfaring inden for brandrådgivning fra tidligere ansættelser i større ingeniørhuse. Både Thomas, Nicholas og Allan er certificeret til højeste brandklasse, samt tredjepartskontrol. BRANDGRUPPEN ejes af Jensen Hughes

I BRANDGRUPPEN arbejder vi udelukkende med brandrådgivning og derfor er det naturligt, at vi altid bestræber os på at være blandt de bedste rådgivende specialister på området. For os er det allervigtigste, at der indtænkes værdiskabende løsninger for vores kunder i alle projekter. Det gør BRANDGRUPPEN til dit naturlige førstevalg, når du har brug for en kompetent og løsningsorienteret brandrådgiver. 

BRANDGRUPPEN er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI og arbejder ud fra FRI’s regler for god rådgiverskik.

BRANDGRUPPEN arbejder efter følgende forretningsbetingelser medmindre andet aftales.

Thomas Schleidt Neuks:

Thomas er certificeret brandrådgiver til alle brandklasser og tredjepartskontrol.

Thomas er uddannet akademiingeniør i konstruktioner (DTU) og har en Master i Brandsikkerhed fra DTU.

Thomas har arbejdet som brandrådgiver siden 2002, først i Rambøll og senest hos COWI hvor han både var brandrådgiver og udviklingschef. Thomas har stor erfaring inden for brandrådgivning både i ind- og udland. Udover dybdegående erfaring som brandrådgiver, har Thomas gennem tiden også været afdelingsleder for henholdsvis Rambølls og COWIs brandafdelinger.

Direkte: 29 40 75 71

E-mail: tsn@brandgruppen.dk

Nicholas Lavard Brogaard:

Nicholas er certificeret brandrådgiver til alle brandklasser og tredjepartskontrol.

Nicholas er uddannet civilingeniør i byggeteknologi (DTU) med speciale i brand. Derudover har Nicholas løbende gennemført relevant efteruddannelse inden for brand – blandt andet med kurser fra Master i Brand uddannelsen på DTU, samt kurser i udlandet. Derudover har Nicholas også gennemført CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse ved DBI.

Nicholas har arbejdet som brandrådgiver siden 2014, først hos DBI og senest hos COWI. Gennem virket som brandrådgiver på utallige og forskelligartede projekter, har Nicholas opnået en bred viden og erfaring, som danner grundlaget for en kvalificeret, kompetent og pragmatisk brandrådgivning.

Direkte: 25 80 10 46

E-mail: nlb@brandgruppen.dk

Allan Anton Hansen:

Allan er certificeret brandrådgiver til alle brandklasser og tredjepartskontrol.

Allan er uddannet bygningskonstruktør. Derudover har Allan løbende gennemført relevant efteruddannelse inden for brand – blandt andet med samtlige kurser fra Master i Brand uddannelsen på DTU, samt kurser i udlandet. Derudover har Allan også gennemført CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse ved DBI, samt Brandteknisk grunduddannelse (BGU) og Brandteknisk videreuddannelse (BVU) ved Beredskabsstyrelsen.

Allan startede som byggesagsbehandler i 2008 i Kalundborg Kommune, men har arbejdet som brandrådgiver siden 2012, først hos DBI og senest hos COWI, hvor han sluttede som afdelingsleder. Allan har således meget stor erfaring inden for brandrådgivning og projektstyring.

Direkte: 25 80 10 67

E-mail: aah@brandgruppen.dk

 

Brug for brandrådgivning?

Vores mål er, at BRANDGRUPPEN bliver dit naturlige førstevalg, når du har brug for en erfaren, kompetent og løsningsorienteret brandrådgiver(e). For os er det allervigtigste, at der indtænkes værdiskabende og brandsikre løsninger for vores kunder i alle projekter.